Dokterdokter.nl is in 1999 opgericht en uitgegroeid tot een volwaardig medisch platform. Dokterdokter.nl is onderdeel van het solvo-netwerk. Onder het solvo-netwerk vallen ook de websites solvo.nl, gezondheidsplein.nl en www.ziekenhuis.nl.

Doelstelling van Dokterdokter.nl is om consumenten op een betrouwbare en hoogwaardige manier te informeren over alle aspecten van leefstijl, gezondheid, ziekte en medicijnen. De website behandelt allerlei onderwerpen op het gebied van gezond leven op een luchtige manier.

De opgenomen informatie op Dokterdokter.nl (meer dan 450 teksten over veel voorkomende gezondheidsklachten, informatie over het gebruik van medicijnen en een begrippenlijst waarin 15.000 medische termen helder worden toegelicht) wordt samengesteld en gecontroleerd door gerenommeerde medici. De artikelen van Gezond leven (meer dan 1.000 artikelen) schrijft de betrokken redactie.

Hiermee leveren wij een bijdrage aan de informatieverstrekking op het gebied van gezondheid met als doel de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren.

Op dit moment maken maandelijks bijna twee miljoen Nederlanders gebruik van deze informatie.

Bij op- of aanmerkingen over onze informatie horen we het graag, zodat wij de kwaliteit van onze website nog verder kunnen verbeteren.

Team Dokterdokter.
E-mail: info@dokterdokter.nl