Dokterdokter gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. Solvo BV en derde partijen plaatsen deze voor een optimale bezoekerservaring, goede werking van de website en mogelijk interessante advertenties. Accepteer cookies om Dokterdokter.nl te gebruiken door onderaan op “Ja, ik accepteer cookies” te klikken.

Ja, ik accepteer cookies

Privacyverklaring dokterdokter.nl (een website van Solvo B.V.)

Via de website www.dokterdokter.nl worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Solvo B.V. (hierna: Solvo) vindt een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens heel belangrijk. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • jou eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • je recht respecteren om jouw persoonsgegevens op je aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welke doelen. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 24 mei 2018.

Gebruik van persoonsgegevens

Als je onze website gebruikt, kun je de volgende persoonsgegevens achterlaten:

  • je naam;
  • je e-mailadres;
  • persoonsgegevens die je openbaar maakt in reacties op artikelen op de website. Je naam, het tijdstip en de inhoud van de reactie worden op de website geplaatst onder het desbetreffende artikel. De inhoud van een reactie kan bijvoorbeeld ook gegevens over jouw gezondheid bevatten. We maken gegevens alleen met je uitdrukkelijke toestemming openbaar.

Doeleinden van verwerking

Wij verwerken jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • het verlenen van toegang tot de website www.dokterdokter.nl;
  • het gebruikmaken van de functionaliteiten op onze website, zoals het kunnen plaatsen van reacties op artikelen op de website;
  • het doen van marketingactiviteiten ten behoeve van onze dienstverlening, zoals het versturen van een nieuwsbrief;
  • het analyseren van statistieken en het optimaliseren van de website.
  • het plaatsen van advertenties.

Nieuwsbrief

Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief door je e-mailadres in te vullen en je in te schrijven. Wij versturen ongeveer twee keer per maand een nieuwsbrief met gezondheidsinformatie. Hiervoor gebruiken wij het programma Mailerlite. We bewaren je e-mailadres in een database om je onze nieuwsbrieven te sturen en gebruiken je e-mailadres niet voor andere doeleinden. Verder houden wij gegevens bij zoals het aantal geopende nieuwsbrieven en kliks op artikelen ten behoeve van analyses en het verbeteren van onze nieuwsbrieven.

Als je de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen kun je je te allen tijde onderaan de nieuwsbrief uitschrijven of een e-mail sturen naar service@solvo.nl om je af te melden. Als je wil dat wij je gegevens verwijderen kun je een mail sturen naar service@solvo.nl

Bewaartermijnen

Solvo bewaart je gegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacyverklaring genoemde doelen te bereiken. Wij bewaren gegevens zolang je geabonneerd bent op de nieuwsbrief. Wanneer je ons een e-mail stuurt of een vraag stelt via een contactformulier, bewaren we je gegevens nog gedurende 3 maanden nadat we hierop hebben gereageerd, om eventuele vervolgvragen te kunnen beantwoorden.

Reacties op artikelen op de website worden bewaard, en blijven op de website staan zolang het betreffende artikel op de website staat. Wil je een reactie verwijderen, neem dan contact met ons op.

Contactformulier

Als je een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan gebruiken we jouw gegevens alleen om contact met je op te nemen en om jouw vraag of klacht af te handelen.

Cookies

Op dokterdokter.nl maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Wanneer je onze website bezoekt, dien je toestemming te geven voor het plaatsen van al deze cookies om onze website te kunnen gebruiken. Deze toestemming geef je door op een button te klikken op onze website.

Hieronder leggen wij uit welke cookies wij, en derde partijen, gebruiken en waarvoor.

Wij, en derde partijen, gebruiken de volgende cookies op dokterdokter.nl;

  • Adform TPC/UID
  • Adition
  • Admob
  • AppNexus
  • Bidtheatre
  • Criteo
  • Cumulus cloud
  • Google Analytics
  • DoubleClick ID
  • Google Adsense
  • Google Adsense Asynchronous
  • Google adservices
  • Google Tagmanager
  • Google Pingback
  • Google Publisher Tags
  • Google Safeframe
  • Google Syndication
  • i-Behavior
  • Improve Digital
  • Index exchange
  • Justincasewebspace
  • Magnetic
  • Media Innovation Group
  • MediaMath
  • Netmining
  • New Relic
  • OwnerIQ
  • Platform161
  • QuantCast
  • RadiumOne
  • Rocket Fuel
  • Rubicon
  • fi
  • Sizmek
  • TradeDesk
  • Turn inc.
  • Yieldr
  • PageFair

Deze cookies geven de volgende informatie door aan derde partijen: de browser die je gebruikt, het besturingssysteem dat je gebruikt, gegevens over je internetverbinding, je IP-adres en/of ID van je device, gegevens over je click- en surfgedrag, de locatie van je device.

Bovenstaande cookies worden ingezet voor de volgende doeleinden:

  • om de functionaliteiten van de website aan te kunnen bieden,
  • om de werking van de website te kunnen verbeteren,
  • om advertenties te kunnen tonen

Door de manier waarop internet en websites werken, kan het zijn dat wij niet altijd inzicht hebben in de cookies die via onze website door derde partijen worden geplaatst. Mocht je op deze website cookies tegenkomen die in deze categorie vallen en die we hierboven dus niet genoemd hebben, laat het ons dan weten. Of neem rechtstreeks contact op met de derde partij en vraag welke cookies ze plaatsten, wat de reden daarvoor is, wat de levensduur van de cookie is en op welke manier ze je privacy gewaarborgd hebben.

Beveiliging

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot, jouw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot jouw gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij jou graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Je kunt ons bereiken via de contactgegevens onderaan deze pagina, of via ons contactformulier. Als je ontevreden bent over de manier waarop wij omgaan met je klacht, heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Inzage en wijzigen van je gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen over inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) jouw persoonsgegevens kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Solvo B.V. Krijn Taconiskade 414 1087 HW Amsterdam, privacy@solvo.nl
KVK: 59776609 BTW: NL853640075B01 IBAN: NL21ABNA0622681788

Je kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur – 17.00 uur op 020-7220929.