Hoe je haar oraal kunt verwennen

Psyche 5 april 2017 5 Reacties
Hoe je haar oraal kunt verwennen

Oraal verwennen is niet alleen een kwestie van ervaring en techniek, maar vooral: weten wat je partner opwindend vindt.

Voor veel vrouwen is orale seks een ideale vorm van voorspel. Zo komt ze goed in de stemming voor een mooi en lang vervolg van jullie liefdesspel. Maar een potje orale seks kan natuurlijk ook op zichzelf staan en variatie aanbrengen in jullie seksleven.

Niet alle vrouwen kunnen van orale seks genieten, sommigen hebben er zelfs een afkeer van. Respecteer dat, en zoek in dat geval samen naar andere leuke manieren om je seksleven te verrijken.

Wat betreft orale seks heeft iedere vrouw zo haar eigen voorkeuren. Wil je haar dus oraal goed verwennen, dan moet je er achter zien te komen wat haar specifieke wensen zijn. Een paar algemene tips kunnen we wel alvast geven:

1.      Wat wil zij?

Vraag wat ze lekker vindt. Vooral aan het begin van een vrijpartij is het slim om te checken of je goed bezig bent. Je kunt haar af en toe vragen of ze het lekker vindt wat je doet, of nog beter: spreek van tevoren af dat ze jou “stuurt”. Door bijvoorbeeld hard of zacht te kreunen kan ze de juiste richting en het juiste tempo aangeven.

2.      Oogcontact

Probeer tussendoor af en toe oogcontact te maken. Dat kan bijvoorbeeld als de vrouw een kussen onder haar hoofd legt. Elkaar aankijken is niet alleen heel intiem, ook kun je uit de blik in haar ogen opmaken wat bepaalde handelingen met haar doen.

3.      Afwisseling, wel of niet?

Wissel niet te vaak van standje, ritme of beweging. Dat brengt haar uit haar concentratie en verstoort haar opwinding.

4.      Clitoris

Concentreer je niet alleen op de clitoris. Dit orgaan is bij de meeste vrouwen extreem gevoelig. De clitoris indirect stimuleren (door er bijvoorbeeld met je tong rondjes omheen te draaien) vinden vrouwen vaak veel prettiger.

5.      Één grote erogene zone

Zie het lichaam van de vrouw als één grote erogene zone. Gebruik je handen, lippen en tong om niet alleen haar vulva, maar ook andere plekjes van haar lichaam te liefkozen.

6.      Laat zien dat je zelf geniet

Laat merken dat je er zelf ook van geniet, zodat zij zich goed kan ontspannen en zich helemaal aan je kan overgeven. Op het moment dat ze het gevoel krijgt dat je haastig en plichtmatig bezig bent, is het gedaan met de pret.

7.      Zij heeft een orgasme, wat doe jij nu?

Als ze een orgasme heeft bereikt, stop dan met masseren en likken, omdat alles vaak dan té gevoelig is. Zoen haar en geniet samen van het moment. Zij is nu waarschijnlijk wel in voor nog véél meer…

Lees ook: Hoe je hem oraal kunt verwennen

Auteur: Ton Bakker
Bronnen: Mail & Female, NVSH

5 Reacties

 • beffie schreef:

  als mijn vrouw oraal door mij een orgasme bereikt
  dan moet ik altijd meteen penetreren,
  want anders is ze niet voldaan en is het niet af.
  Heerlijk heerlijk en we zijn beide al 67 jaar
  en er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat we intiem zijn geweest.

 • lisa schreef:

  Is dit dierenonderwerp?

 • Barend schreef:

  Opschepper

 • Willem de Marokkaan schreef:

  Heerlijk

 • Huurder schreef:

  Ik heb het tijdens mijn studententijd geleerd van mijn hospita, een weduwe van al in de zestig. Ze was er verzot op, ze ging altijd met haar achterste op een dik kussen liggen omdat ze behoorlijk gezet was en ik er daardoor beter bij kon. Of ze lag met haar achterste op de rand van het bed en ik op mijn knieën voor het bed. Ze wilde altijd dat ik haar eerst met m’n tong verwende voordat we verder vrijden en verwende me, nadat ze haar eerste orgasme had, daarna altijd met veel enthousiasme.

  Vijf jaar bij haar gewoond (en geslapen) totdat ik afstudeerde en een mooie aanbieding kreeg om in het buitenland te werken.

Reageer

Gebruik onderstaand formulier om te reageren op dit artikel of andere reactie. Velden met een zijn verplicht

Controle vraag *