Ga voor een sportbeha

Een sportbeha is niet goedkoop, daarom sporten sommige vrouwen liever in een gewone beha. Helaas is dit niet altijd goed voor je borsten. Naast de comfort van een sportbeha zijn er nog meer verschillen. Een sportbeha..

Geeft meer ondersteuning

Een sportbeha voorkomt dat je borsten tijdens het sporten sterk heen en weer gaan. In plaats daarvan bewegen ze gecontroleerd mee met de bewegingen van je bovenlichaam.

Verliest haar vorm niet

Een goede sportbeha verliest haar vorm niet. Het materiaal bestaat uit dunne vezels die sterk en duurzaam zijn. Zo geven ze ook voldoende steun als je er al vaak mee gesport hebt.

Ademt

Het materiaal van een goede sportbeha voert het transpiratievocht snel af naar de buitenkant waar het verdampt. Zo blijft je lichaam droog. Je lichaamstemperatuur blijft constant en de stof ademt.

Geeft meer bewegingsvrijheid

Een goede sportbeha laat je onbelemmerd ademen (zonder te knellen), beweegt soepel met je spieren mee, en geeft je rug en je spieren voldoende bewegingsvrijheid. Ze is zo gemaakt dat je huid niet met metalen onderdelen in aanraking kan komen. Haken en sluitingen zijn bedekt om irritaties tegen te gaan.

Heeft een bredere onderband

De elastische onderband sluit goed rond het bovenlichaam, geeft veel extra stevigheid, optimale stabilisering van de borsten en zorgt dat de beha niet omhoog kan kruipen of gaat schuren tegen de huid.

Rekt mee

Speciale stiksels zorgen ervoor dat de stof kan rekken en niet los of stuk gaan.

Heeft bredere schouderbanden

Bredere banden zorgen voor een betere, gelijkmatigere verdeling van het gewicht van de borsten. Zo geven ze meer steun, snijden ze niet in de huid en zakken ze niet af tijdens het sporten.

Pagina laatst aangepast op 28 juni 2019


Gerelateerd